Gisteren was het dan zover! Ons avontuur ging beginnen: een Roadtrip door Australië!

Na een super voorspoedige reis, en een korte overstap op Londen, zijn we aangekomen in Kuala Lumpur. (Allebei zo’n 10 uur geslapen:-)) Hier slapen we vannacht, waarna we morgen om 10 uur door zullen vliegen naar Australiaaaaa…….. 🙂 En nu gaan we eerst nog even richting Kuala Lumpur city. Kijken of die Petronas Towers in het echt ook zo gaaf zijn.

Update 1:
Kuala Lumpur City was gaaf, Vanaf het vliegveld zijn we met de Klia Express naar Kuala Lumpur Central gegaan. Een soepele manier van reizen, we waren eerst van plan om te gaan wandelen naar de Petronas Twin Towers. Maar naar na 200 meter zijn we toch maar omgedraaid omdat de wegen het niet toelieten om rustig langs de weg te wandelen. We hebben uiteindelijk de Metro genomen, deze was overigens erg goedkoop ( minder dan 1 euro retour). De metro bracht ons recht onder de Petronas Twin Towers, een erg imposant gebouw met een mooie architectuur. Morgen richting Australia!

Update 2:
Inmiddels zijn we, inclusief bagage, geland op Gold Coast Airport. Ondanks dat we vlogen met Air Asia, de Ryanair van Azie, was de reis vrij comfortabel.

airplane

De vrees om met onze benen in onze nek te moeten zitten was ongegrond en de m&m’s die we zelf meegenomen hadden smaakten prima;) Achteraf dus zeker een goede keuze om onze reis op deze manier op te splitsen!

Als kers op de taart kwamen we op het vliegveld in Kuala Lumpur zelfs nog een van o

nze favoriete restaurants tegen: Nando’. Helaas serveerden ze om half 9 s’ ochtends nog geen chicken wings, maar gelukkig komen we hier nog een keertje terug 😉