De eerste 3 dagen hebben we vertoefd in het hippie stadje Byron Bay. Dit dorp is tevens het meest oostelijke stadje van Australië.

De eerste dag nadat we waren aangekomen met de fiets was Nicole toe aan rust. Dus Nicole is lekker naar het strand gegaan om daar lekker bruin te bakken en ik ben op de mountainbike gesprongen om naar de Minyon Falls te fietsen. Een tocht van 31km landinwaards. Met 3 pittige klimmetjes met percentages van boven de 12%, werd dit een tocht waarin ik mezelf lekker kon uitleven! De waterval was uiteindelijk niet zo spectaculair, maar het uitzicht was prachtig!

‘S avonds hebben we heerlijk gegeten, we hadden inkopen gedaan voor de openbare BBQ dit zijn BBQ’s die je gratis en voor niets kan gebruiken! Erg gezellig, en tijdens het eten hadden we een prachtig uitzicht. Als je zelf ooit nog een keer naar Australië gaat moet je hier zeker gebruik van maken!

De tweede dag hebben we op het strand vertoefd en zijn we met zonsondergang naar het Byron Bay lighthouse geweest. Dit is het meest oostelijk punt van Australië. Vanaf hier had je een gaaf uitzicht op de baai van Byron.